Simptomi

Obično je prvi simptom bubrežnog kamenca izuzetno jaka bol. Bol obično započinje naglo kad se kamenac počne pomicati u urinarnom traktu, izazivajući iritaciju ili začepljenje. Obično čovjek osjeća oštru, grčevitu bol u leđima i boku u području bubrega ili donjeg dijela trbuha. Ponekad se uz ovu bol pojavljuje mučnina i povraćanje. Kasnije se bol može širiti u prepone. Ako je kamenac prevelik da bi lako prošao, bol se nastavlja kako mišići u uskoj mokraćnoj cijevi nastoje istisnuti kamenac prema dolje u mokraćni mjehur. Kako kamenac raste ili se pomiče, može se pojaviti krv u mokraći. Kako se kamenac spušta niz mokraćnu cijev bliže mjehuru, osoba može osjećati češću potrebu za mokrenjem ili osjećati pečenje prilikom mokrenja. Ako ove simptome prati povišena temperatura ili groznica, može biti prisutna infekcija. U tom slučaju, treba se odmah obratiti ljekaru.

Mjesečna terapija

Što sve ulazi u terapiju:

  • tri čajne mješavine
  • šest vrsta biljnih kapi
  • tri biljna praha

Mjesečna terapija podijeljena je na tri dijela po 10 dana. Što znači da zapravo imate tri kure (porcije) u jednom mjesecu. Za svaku kuru potrebna je jedna čajna mješavina, dvije vrste biljnih kapi i jedan biljni prah. Naša mjesečna terapija topi bubrežne kamence. Ne uzrokuje pokretanje kamenaca pa nema opasnosti da dođe do začepljenja kanala. Nakon 7 do 8 dana primjene naše mjesečne terapije napuni se staklena čaša s mokraćom i ostavi da se slegne par sati. Na dnu će se pojaviti talog u obliku guste magle što je znak da je topljenje krenulo i da terapija djeluje. Kod topljenja kamenaca u bubrezima imamo izvrsne rezultate. Dužina trajanja topljenja kamenaca zavisi o veličini i sastavu (tvrdoći) kamenaca. Imamo primjera gdje su kamenci veličine do 8 mm istopljeni već u prvom mjesecu korištenja terapije. Jedna od najbitnijih osobina kod ljekovitih tvari iz biljaka je što one ostaju i nakon korištenja preparata u sluznicama bubrega dugi period i tako i dalje štite organizam od novog nastajanja kamenaca. Klikom na “Način upotrebe?“, možete vidjeti način na koji način unosite našu mjesečnu terapiju u vaš organizam.

Dužina trajanja liječenja ovisi o fazi u kojoj je trenutno vaša bolest. Naravno, svaki pojedinac se razlikuje te i genetika može imati utjecaja zbog sporijeg ili bržeg ozdravljenja. U većini slučajeva bolest se uspješno otklanja u vremenskom periodu od dva do tri mjeseca. Kod lakših oboljenja imamo slučajeve gdje je jedna mjesečna terapija bila dovoljna.

Sastav ljekovitih biljaka

  • Parietaria Off. (vijošnica)
  • Rosa Canina (šipak)
  • Betula Fol. (breza)
  • Filipendula (suručica)
  • Sambucus Eb. (abdovina)
  • Solidago V.A. (zlatnica)
  • Equisetum (preslica)

Možete nas kontaktirati na našoj Facebook službenoj stranici ili na broj mobitela/vibera: +387 61 787 432. Mogućnost dostave je dostupna, a ako želite naći ćete i našu lokaciju klikom na Kontakt.