Simptomi

Unosom hrane u organizam tijelo dolazi do energije. Kod probavljanja, glukoza se apsorbira iz hrane u krvotok. Glukoza je glavni faktor koji pomaže stanicama i tkivu da stvore energiju. Gušterača proizvodi hormon inzulin koji omogućuje ulazak glukoze u stanice. Prilikom jela, gušterača proizvodi inzulin koji djeluje poput ključa koji otvara vrata šećeru da uđe u stanice. Time se razina glukoze u krvi smanjuje. Opadanjem razine glukoze u krvi, gušterača luči manje inzulina.

Uz inzulin, na razinu šećera u krvi djeluju i drugi hormoni. Kortizol, adrenalin i glukagon djeluju suprotno od inzulina, odnosno oni sprečavaju ulazak glukoze u stanice. Dok je proces suradnje hormona uravnotežen, tijelo funkcionira dobro i čovjek je zdrav, no dok je odnos hormona poremećen, kao kod dijabetesa, proces se remeti i zdravlje je narušeno.

Kod poremećaja koji je karakterističan za dijabetes, glukoza, umjesto da bude prenesena u stanice, ostaje u krvotoku i izaziva dijabetes. To se događa kada gušterača nije sposobna izlučiti inzulin ili kada stanice ne odgovaraju na djelovanje inzulina. Opisano stanje se naziva diabetes mellitus tj. šećerna bolest. Mellitus, prevedeno s latinskog jezika znači slatko kao med.

shallow focus photography clear glass jar on chopping board

Nakon prospavane noći, normalna razina glukoze u krvi iznosi 3,8 do 6,0 mmol/L glukoze. To odgovara otprilike jednoj čajnoj žlici šećera u četiri litre vode. Ako je razina glukoze u krvi konstantno 6,9 ili više milimola po litri, obratite se vašem liječniku. 

Šećerna bolest obično počinje postepeno i napreduje polagano. Simptomi se ne moraju pojaviti godinama, čak desetljećima. Kod uznapredovale bolesti javljaju se prekomjerna žeđ, pojačano mokrenje, umor, zamagljen vid i gubitak težine. Kod žena su česte vaginalne gljivične infekcije. Gljivične infekcije mogu se pojaviti ispod dojki ili u preponama. Teške promjene na desnima, pogoršanje vida, svrbež, impotencija i neobični osjeti u ekstremitetima, kao što su trnci i žarenje, također mogu ukazivati na šećernu bolest. Šećerna bolest obično se otkrije rutinskim pregledima kod liječnika (sistematski pregled) nalazom povišenih vrijednosti glukoze u krvi i u urinu prije pojave simptoma.

Mjesečna terapija

Što sve ulazi u terapiju:

  • tri čajne mješavine
  • šest vrsta biljnih kapi
  • tri biljna praha

U mjesečnoj terapiji koja traje 30 dana dođe tri vrste čajnih mješavina, šest biljnih kapi i tri biljna praha. Terapija regenerira gušteraču i povećava proizvodnju hormona inzulina. Naši pacijenti koji su koristili terapiju su svi evidentirani i na osnovu njihovih povratnih informacija mi imamo rezultate o onima koji su uspješno otklonili zdravstveni problem. Mi imamo vlastite recepture koje su generacijski prenošene i poboljšavane 70 godina. Jedna od najbitnijih osobina kod ljekovitih tvari iz biljaka je što one ostaju i nakon korištenja preparata u organizmu dugi period i tako i dalje štite organizam od novog nastajanja oboljenja. Mi Vam možemo reći da ako naručite našu terapiju za regeneraciju gušterače i smanjenjnja šećera u krvi, i bude li smanjenja razine šećera u krvi, nakon toga bi trebalo nekoliko mjeseci piti našu terapiju da bi se stanje normaliziralo. Znači da Vam ponovimo još jednom ono što je najvažnije, kod pacijenta kad dođe do smanjenja vrijednosti šećera u krvi nakon 15 – 20 dana korištenja naše terapije regeneracija gušterače je vrlo izvjesna, ali se treba koristiti nekoliko mjeseci. Klikom na “Način upotrebe?“, možete vidjeti način na koji način unosite našu mjesečnu terapiju u vaš organizam.

Sastav ljekovitih biljaka

  • Teucrium Ch. (dupčac)
  • Phaseolisine (grahorica)
  • Cichorium Radix (vodopija)
  • Rubus Idea (malina)
  • Achilea M.F. (kunica)
  • Morus Nig. (dud crni)

Možete nas kontaktirati na našoj službenoj Facebook stranici ili na broj mobitela/vibera: +387 61 787 432. Mogućnost dostave je dostupna, a ako želite naći ćete i našu lokaciju klikom na Kontakt.